loading

Ca urmare a succesului primei conferințe “Împreună protejăm România”, Grupul de Presă MediaUno și Institutul Național de Statistică organizeaza, pe 19 noiembrie 2020, la Clubul Diplomatic București, respectiv pe 20, 23 si 24 noiembrie 2020, la Institutul Național de Statistică, cel de-al doilea eveniment care se va desfășura în această serie, intitulat ”2021 – Anul relansării”.

La aproape un an de când au apărut primele cazuri oficiale de infectare cu noul coronavirus SARS- COV2 în Wuhan, omenirea așteaptă cu speranță apariția vaccinului și întoarcerea la normalitate. Evenimentul “2021 – Anul relansării” urmărește prezentarea programelor și soluțiilor autorităților și companiilor private și de stat pentru recuperarea pierderilor și depășirea crizei.

La conferință sunt invitate, pe lângă personalitățile și companiile care au participat la prima ediție (https://impreuna-protejam-romania.ro), și alte companii de vârf din economia românească.

Ediția a 2-a a manifestărilor “Împreună protejăm România” dorește să scoată în evidență progresul făcut de societate în general și de companii în special, de la momentul ridicării lockdown-ului, dar și planurile pe care societățile le au pentru relansarea activității economice.

Păstrând tradiția, Grupul de Presă MediaUno va lansa, cu ocazia evenimentului “2021 – Anul relansării”, catalogul cu același nume.

Evenimentul beneficiază de un partener media de marcă, Digi24, care va transmite în direct întregul eveniment, pe internet și va transmite pe tv o selecție din cele mai importante discursuri.

Deschiderea oficială va avea loc pe data de 19 noiembrie 2020, la Clubul Diplomatic Bucuresti, în aer liber, cu încălzitoare de terasă, cu participarea a maxim 50 de persoane.

Panelurile pe domenii se vor desfășura în zilele de 20, 23 si 24 noiembrie.

Panelurile din data de 19 noiembrie 2020 (”Securitatea națională și managementul crizei globale” și ”Industrie”) vor fi în format exclusiv online, iar panelurile din data de 20, 23 si 24noiembrie 2020 (pe domeniile Turism, Produs în România, Sănătate, Energie, Agricultură și alimentație, Construcții, infrastructură și servicii, Educație și cultură) vor fi organizate într-un format hibrid (la Institutul Național de Statistică, în studio-uri cu participarea a 5 invitați, care vor intra în dialog cu ceilalți participanți la panel prin platforma Zoom. Discuțiile vor fi transmise în direct și pe paginile de Facebook ale organizatorilor și partenerilor și pe canalul de Youtube al Grupului de Presă MediaUno).

Împreună

protejăm

România

Organizatori

Partener media

Parteneri

ACUE
logo_aeroport-150x30
energie inteligenta
comoti
MET-Romania-Energy-SA-150x140
hygenium
pfizer_rgb_pos
salrom
transgaz-fara-20

—— cu sprijinul ——