Despre Ediția VI

Grupul de Presă MediaUno și Institutul Național de Statistică organizează, în perioada 1 – 12 noiembrie 2021, la București, conferința “Building the Post-Pandemic World: The path to a more sustainable, safe and resilient society”, a șasea ediție din seria ”Împreună protejăm România”.

După aprecierile la adresa ”2021 Bucharest Summit: Cooperation for Development”, unde au participat peste 400 de invitați si peste 250 de speakeri din România și din străinatate, Summit-ul fiind structurat pe 18 domenii de interes major, vom organiza în noiembrie 2021 acest nou eveniment de mare anvergura.

Păstrând tradiția ultimelor ediții, lucrările conferinței se vor centra pe discuții și schimb de experiență pentru construirea vieții post-pandemice – calea către o societate mai durabilă și mai rezilientă.

Dorim să continuăm discuțiile și prezentările pe domeniile majore care s-au consacrat, mobilizând specialiști si experți de marcă într-o tematică cuprinzătoare, eficientă și necesară.

Succesul edițiilor anterioare și interesul manifestat atât la nivel național, cât și european, ne dau incredere că suntem pe drumul cel bun, iar prin proiectele dezvoltate am creat o agoră, o punte de comunicare între decidenți strategici statali, membri ai corpului legislativ național și european, experți si specialiști de renume, reprezentanți ai ONG-urilor, jurnaliști și stakeholderi interesați de dinamica viitorului și de modul cum lumea de mâine va reuși să găsească soluții de protejare și dezvoltare durabilă și sustenabilă.

Participarea la discuții și intervențiile speakerilor sunt gratuite.

Agenția Națională de Presă Agerpres, Focus Energetic, Investenergy, Jurnalul de mâine și Trinitas TV sunt parteneri media al evenimentului.

Organizatori
Parteneri Media
Scroll to Top