Gala Excelenței
Ediția a IV-a

Gala excelentei decembrie 2023 1 scaled

Gala Excelenței „Împreună protejăm România”, ediția a IV-a, desfășurată pe 23 ianuarie 2024, la Palatul Regal din București, cu ocazia împlinirii a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române, a reunit circa 180 de personalități remarcabile din România și de peste hotare, într-un cadru deosebit, încărcat de semnificații istorice.

Organizată de către Grupul de Presă MediaUno, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Institutul Național de Statistică și Asociația MediaUno, sub titlul ”Un singur gând – România!”, Gala a inclus atât o sesiune de premiere, cât și un dineu de gală, oferite în onoarea celor care, prin inițiativele și acțiunile lor, au contribuit în mod semnificativ la transformările pozitive din societatea noastră.

Astfel, Gala Excelenței „Împreună protejăm România” a reprezentat o oportunitate inedită pentru a celebra o pagină de glorie din istoria poporului român, dar și pentru a ajuta la promovarea valorilor care definesc esența României.

În cadrul evenimentului au fost premiate personalități care s-au evidențiat prin modele de bună practică, soluții și idei de depășire a multiplelor crize din acești ultimi ani, în următoarele domenii: apărare națională, diplomație, energie, medical, industrie, agricultură, educație și cercetare, social, finanțe, cultură și sport, antreprenoriat, digitalizare și securitate cibernetică.

Gala Excelenței „Un singur gând: România” reprezintă a XIX-a ediție a seriei de evenimente din cadrul proiectului „Împreună protejăm România”, inițiat în anul 2020 de Grupul de Presă MediaUno.

Comunitatea „Împreună protejăm România” este alcătuită din 3.000 de personalități din toate domeniile de activitate, din România și din exterior.

Scroll to Top